Mikä on CMAD?

Community Manager Appreciation Day sai alkunsa vuonna 2010 Jeremiah Owyangin blogikirjoituksesta. Hän kirjoitti sen tammikuun 4. maanantaina ehdottaen, että ko. päivänä arvostaisimme eri yhteisöissä meitä hyvin palvelevia yhteisömanagereja.  Seuraavana vuonna community managerit kokoontuivat yhteen Amerikassa ja Etelä-Afrikassa ja vuonna 2012 ensimmäistä kertaa myös Euroopassa: Suomessa. Vuonna 2013 Euroopassa oli jo kaksi CMAD-tapahtumaa, toinen Tampereella, toinen Pariisissa. Vuoden 2014 tapahtuma pidetään Hämeenlinnassa, vuonna 2015 paikkakunta muuttunee jälleen. 

Suomessa CMADFI-tapahtuman kohderyhmänä ovat nykyiset ja tulevat community managerit (=yhteisömanagerit / nettikätilöt / verkostofasilitaattorit / mobiilineuvojat). Tapahtuman kautta haluamme edistää erilaisten verkostotoimijoiden kohtaamista ja tiedon jakamista. Tapahtuma on ensimmäinen Suomessa järjestetty seminaari, joka on suunnattu nimenomaan community managereille.

CMADFI 2013

Vuoden 2013 CMADFI-tapahtuma oli täyteen buukattu, mutta sitä saattoi seurata etänä. Osoitteesta http://www.videonet.fi/hermia/20130128/ löytyvät videotallenteet tilaisuudesta. CMADFI:lla on myös oma YouTube-kanava ja SlideShare-tili. Esityksiä ja tapahtumaan liittyviä bloggauksia on kerätty Pinterestiin. Tapahtumapäivänä Twitteriin kertyi 1500 aiheeseen liittyvää twiittiä, toki sisältöjä kertyi muihinkin some-kanaviin  ja Facebook-ryhmäämmeGoogle Docsista löytyy tietoja vuoden 2013 tapahtuman osallistujista.

Järjestelytoimikuntaan kuului yli sata henkilöä, joista tapahtuman palavereihin osallistuivat Jukka Huhtamäki, Johanna Janhonen, Jari Jussila, Eija Kalliala, Tommi Kiviniemi, Hannu Kärkkäinen, Pauliina Mäkelä, Timo Rainio, Aino Siippainen, Seija Suoniemi, Marko Suomi, Satu Kalliomaa, Jaana Nyström, Juha Krapinoja ja Susanna Heikkinen. Kutsuimme kaikki verkostotoimijat ja kiinnostuneet mukaan tapahtuman suunnitteluun.

CMADFI 2014

Tervetuloa taas tapaamaan yhteisömanagereita, kuulemaan meille tärkeistä tutkimuksista, työkaluista ja kokemuksista erilaisten yhteisöjen parissa. Liity seuraamme Hämeenlinnassa tai seuraa striimiä.  

comments powered by Disqus